Zoeken

Netflix verhoogt prijzen in Marokko

4 oktober 2023 - 18:00 - Cultuur

©

Netflix plant een prijsverhoging in de Verenigde Staten en Canada alvorens deze maatregel uit te breiden naar andere landen, waaronder Marokko.

Netflix heeft officieel nog geen prijsverhoging van haar abonnementen aangekondigd. Bronnen dicht bij het Amerikaanse platform hebben echter aan de Wall Street Journal bevestigd dat de streamingdienst zich voorbereidt op een dergelijke verhoging. Deze zou betrekking hebben op de verschillende abonnementen zonder advertenties en wordt naar verwachting doorgevoerd aan het einde van de staking van Hollywood-acteurs, die op 14 juli van start ging.

Lees ook: Netflix verlaagt prijzen in Marokko

Mocht er een prijsverhoging komen, dan zal deze eerst worden toegepast in de Verenigde Staten en Canada, waar de laatste verhoging van de streaminggigant dateert uit 2022. Vervolgens wordt deze uitgebreid naar Europa en Latijns-Amerika. Andere landen zoals Marokko, Egypte, Ecuador en Aziatische landen zoals Indonesië, Thailand, de Filipijnen en Vietnam zullen naar verwachten ook een tariefstijging registreren, vooral na een opmerkelijke daling in de afgelopen maanden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team