Zoeken

Netflix verlaagt prijzen in Marokko

23 februari 2023 - 13:00 - Cultuur

┬ę

Netflix wil de Marokkaanse markt veroveren en biedt sinds 21 februari aantrekkelijke pakketten aan voor nieuwe abonnees.

In een persbericht heeft de streamingdienst aangekondigd dat het zijn tarieven heeft bijgewerkt in Marokko, met abonnementen van 35, 65 en 95 dirham. Het doel is om tegen lage kosten een verscheidenheid aan programma’s, series en films aan te bieden.

Lees ook: Netflix overweegt vestiging in Marokko

Oude abonnees zullen binnen enkele weken ook kunnen profiteren van deze nieuwe tarieven, aldus Netflix. "Bestaande leden worden per e-mail en in de Netflix-app 30 dagen van tevoren geïnformeerd wanneer de nieuwe prijzen voor hen worden toegepast."

Lees ook: Netflix binnenkort in Marokko?

Netflix herinnert eraan dat er nieuwe programma’s, films en series beschikbaar zijn op het platform en nodigt Marokkanen uit om zich massaal te abonneren. "Er staan veel televisie- en filmprogramma’s gepland voor de komende maanden, waaronder Masameer County S2, The Matchmaker, Glass Onion, Knives Out, Wednesday, Matilda, Emily in Paris, Pinocchio, The Witcher, Dubai Bling, The Exchange, en AlKhalla."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team