Zoeken

Nayef Aguerd in het vizier van Saoedische club

5 januari 2024 - 11:00 - Sport

©

Nayef Aguerd, de Marokkaanse internationale verdediger die momenteel voor West Ham in de Premier League speelt, maakt mogelijk een overstap naar de Saudi Pro League.

Een club uit Saoedi-Arabië, die anoniem wil blijven, heeft interesse in Aguerd getoond, volgens een informatie van Sky Sports News-journalist Dharmesh Sheth.

Lees ook: Nayef Aguerd weigerde dik salaris in Saoedi-Arabië

Aguerd, een sleutelspeler in de verdediging van West Ham, heeft zich snel aangepast aan het tempo en de stijl van de Premier League en is een onmisbare kracht geworden voor het team. Zijn prestaties hebben niet alleen interesse gewekt in Saoedi-Arabië, maar ook bij grote Europese clubs zoals AS Roma en AC Milan, schrijft journalist Fabrizio Romano.

Lees ook: West Ham: einde voor Nayef Aguerd?

Ondanks de interesse van deze clubs, zou West Ham niet bereid zijn om de Marokkaanse international te laten gaan, vooral als er geen adequate vervanging gevonden wordt. De club staat volgens Romano ook niet open voor een verhuur. Aguerd zelf heeft bovendien herhaaldelijk laten weten dat hij gelukkig is in de Premier League, wat een vertrek nog minder waarschijnlijk maakt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team