Zoeken

Twee clubs in duel om Nayef Aguerd

19 juni 2024 - 10:30 - Sport

©

De Marokkaanse verdediger Nayef Aguerd die momenteel voor de Engelse club West Ham uitkomt, is in de belangstelling van twee clubs die hem deze zomer willen strikken.

Zowel RC Lens als Olympique Marseille hopen op de komst van Nayef Aguerd. De Noord-Franse club, op zoek naar versterking, wil van een aantal spelers af om de loonkosten te drukken. Nayef Aguerd, die door fysieke problemen en minder overtuigende prestaties dit seizoen minder aan het spelen kwam bij West Ham, is een interessante kandidaat. Na een succesvolle eerste jaargang in Londen en het winnen van de Conference League, kende hij een teleurstellende tweede seizoen.

Lees ook: West Ham stelt prijs Nayef Aguerd vast, interesse uit Saoedi-Arabië

Naast RC Lens is ook Olympique Marseille concreet in zijn interesse voor de Marokkaanse international. Clubpresident Pablo Longoria zou zijn technisch directeur, de voormalige Atlas Leeuw Medhi Benatia, toestemming hebben gegeven om hem binnen te halen, meldt Le10Sport. "De interesse van Marseille in Aguerd is echt een project van Benatia, al is het ook goedgekeurd door Longoria. De speler is zelf ook niet tegen een vertrek, aangezien hij zijn basisplaats kwijt is en nu vaker reserve staat," aldus Hakim Zhouri, journalist gespecialiseerd in Marokkaans voetbal. Het contract van de Atlas Leeuw bij West Ham loopt nog tot 2027.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team