Zoeken

Nador: pedofiele leraar veroordeeld tot acht jaar cel

31 oktober 2022 - 22:00 - Marokko

©

De strafkamer van het Hof van Beroep van Nador oordeelde eerder deze maand over een 50-jarige leraar en vader, die door zijn minderjarige leerlingen beschuldigd werd van seksuele intimidatie.

De man was leraar in een scholengroep in de plattelandsgemeente Hassi Berkane, ten zuidoosten van de stad Nador. Voor de drie magistraten van de rechtbank pleitte hij zijn onschuld, maar dat was buiten de getuigenissen van de tien slachtoffers gerekend. Ze gingen gedetailleerd in op de beproeving die ze tijdens het hele schooljaar 2021-2022 hadden doorstaan, schrijft Aujourd’hui le Maroc.

Lees ook: Schokkende onthullingen over pedofiele imam Ouezzane

De schoolmeisjes brachten hun ouders op de hoogte van het gedrag van de leraar. Hij koos telkens een andere leerlinge uit, nam die dan mee naar het toilet waar hij haar pornografische video’s liet zien die hij op zijn smartphone had opgenomen. Hij legde aan de meisjes uit dat dit normale handelingen zijn, die ook ’s nachts door hun eigen ouders worden bedreven. De pedofiele leraar bedreigde de slachtoffers ook om hun mond te houden. Hun ouders dienden een klacht in bij de procureur-generaal van het Hof van Beroep van Nador, die de Koninklijke Gendarmerie van Al Aroui opdroeg om de zaak te onderzoeken.

Lees ook: Netwerk van pedofielen ontmanteld in Chefchaouen

Op woensdag 1 juni werd de verdachte gearresteerd en in hechtenis genomen. Na een grondig onderzoek heeft de rechtbank in Nador de verdachte schuldig bevonden en hem veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team