Zoeken

Netwerk van pedofielen ontmanteld in Chefchaouen

25 november 2020 - 09:40 - Marokko

©

De koninklijke brigade van gendarmerie in Chefchaouen slaagde erin om een netwerk van pedofielen te ontmantelen. Er is een verdachte opgepakt. Meerdere andere leden van de organisatie zijn nog voortvluchtig.

De zaak ging aan het rollen toen er een video verscheen op sociale media waarin een handelaar een minderjarige seksueel misbruikte in een commerciële ruimte, meldt Assabah.

Na het zien van de video, spoorde de koninklijke gendarmerie de herkenbare personen op. Het slachtoffer vertelde aan de rechercheurs dat er naast de hoofdverdachte nog andere mensen misbruik van haar hebben gemaakt.

Onder hen bevinden zich getrouwde mannen en vaders die commerciële activiteiten uitoefenen in de wekelijkse soek van Adar in de gemeente Bouaboude. Volgens het slachtoffer bedreigde de verdachte haar om hem niet aan te geven en bood hij haar soms geschenken en enkele dirhams aan. De onderzoekers ontdekten dat de minderjarige in de video geen op zichzelf staand geval was. Ook andere kinderen werden slachtoffer van deze criminelen.

In afwachting van zijn verwijzing naar het parket, is de hoofdverdachte in hechtenis genomen. Het onderzoek wordt voortgezet met het oog op de arrestatie van de voortvluchtige leden van deze criminele bende en de identificatie van alle slachtoffers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team