Zoeken

Maya Dbaich mengt zich in conflict Hakim Ziyech en Fati Jamali

10 december 2023 - 12:00 - Cultuur

©

De saga rond Hakim Ziyech en Fati Jamali krijgt een nieuwe wending met de recente uitlatingen van danseres en influencer Maya Dbaich. De zaak krijgt al dagen veel aandacht in Marokko.

Maya Dbaich, bekend om haar controversiële uitspraken, mengt zich in het conflict tussen de Marokkaanse international en de influencer en actrice. Via een video op Instagram heeft ze haar mening geuit over Ziyech, die in Marokko wordt gezien als een nationale trots.

Lees ook: Fati Jamali’s mea culpa na incident met Hakim Ziyech

De danseres uitte haar verbazing over de passiviteit van Fati Jamali. Volgens haar had de voormalige Miss Arab Beauty feller moeten reageren op de beledigingen en laster.

Maya Dbaich toonde ook compassie voor Fati Jamali, die sinds ze haar verhaal deelde op sociale media, het slachtoffer is van kritiek en beledigingen. Dbaich vindt dat Jamali zich sterker had moeten opstellen en eventueel zelfs de politie had moeten inschakelen.

Lees ook: Hakim Ziyech reageert en drijft de spot met Fati Jamali

In een Instagram story vertelde Fati Jamali begin deze week over een onaangename ontmoeting met Hakim Ziyech in Turkije. Ze beweerde dat ze er de Marokkaanse international in een winkelcentrum tegenkwam. Toen ze hem probeerde te benaderen, zou ze te maken hebben gekregen met zijn ’gebruikelijke nonchalance’. Ziyech zou zelfs de Marokkaanse influencer hebben beledigd. "F*** ***", zou de 30-jarige speler hebben gezegd. Jamali omschreef hem als de meest "arrogante" persoon die ze ooit heeft ontmoet.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team