Zoeken

Hakim Ziyech in conflict met Galatasaray?

1 januari 2024 - 14:00 - Sport

©

Hakim Ziyech, die vorige zomer naar de Turkse club Galatasaray vertrok, zou al verlangen naar een nieuwe uitdaging.

Volgens lokale media zijn er onenigheden tussen Ziyech en de club. Men verwijt de Marokkaanse international een gebrek aan inzet en het simuleren van blessures om zichzelf te beschermen. Ziyech van zijn kant, beschuldigt Galatasaray van het veel te laat uitbetalen van salarissen. Hierdoor lijkt het einde van een samenwerking, die nochtans goed van start ging dit seizoen, in zicht.

Lees ook: De metamorfose van Hakim Ziyech: van vernedering tot glorie

Galatasaray zou niet tegen zijn vertrek zijn en zou hier zelfs al toestemming voor hebben gegeven. Ziyech heeft ondertussen zijn zaakwaarneme ingeschakeld om de voorstellen die hij heeft gekregen te bekijken, met name uit Saoedi-Arabië. Ziyech overweegt deze optie ondanks de problemen vorige zomer toen Al Nasr probeerde de prijs te drukken door te beweren dat er een probleem was met zijn knie. Ook AS Roma blijft interesse tonen en zou bereid zijn een bod te doen, maar waarschijnlijk niet zoveel als Ziyech hoopt.

Lees ook: Daling marktwaarde Hakim Ziyech

Ter herinnering, Hakim Ziyech zou voor het seizoen 2023-2024 een netto seizoensvergoeding van 3.587.500 euro ontvangen. Als een definitieve transfer wordt afgerond, zou er voor het volgende seizoen nog een vergoeding van 2.850.000 euro moeten worden betaald. Een optie tot verlenging van het huurcontract zou hem dezelfde som voor het seizoen 2025-2026 kunnen opleveren.

Bladna.nl