Zoeken

Fati Jamali’s mea culpa na incident met Hakim Ziyech

8 december 2023 - 12:00 - Sport

©

De Marokkaanse actrice en influencer Fati Jamali heeft haar excuses aangeboden aan voetballer Hakim Ziyech na hem in een story op Instagram "arrogant" te hebben genoemd. Jamali betuigde spijt tijdens een live-uitzending op TikTok.

Het conflict tussen Fati Jamali en Hakim Ziyech lijkt over te zijn. De voormalige Miss Arab Beauty deed in een live-uitzending op TikTok haar verhaal. Tijdens deze uitzending gaf ze details over het incident en stelde spijt te hebben dat ze het voorval op sociale media had gedeeld. Ze bood zelfs haar excuses aan.

Lees ook: Hakim Ziyech beledigend, Fati Jamali woedend

Haar spijtbetuiging volgt op de vele kritiek die ze deze week kreeg. Sinds maandag is haar story volop gedeeld op sociale media, maar in plaats van de gewenste steun, kreeg Fati Jamali te maken met veel kritiek. Ze kreeg honderden berichten van haat en intimidatie. De reactie van Hakim Ziyech werd daarentegen gevierd. Slechts een handvol bekendheden stonden Jamali bij in deze situatie.

Lees ook: Hakim Ziyech reageert en drijft de spot met Fati Jamali

In een Instagram story vertelde Fati Jamali eerder deze week over een onaangename ontmoeting met Hakim Ziyech in Turkije. Ze beweerde dat ze er de Marokkaanse international in een winkelcentrum tegenkwam. Toen ze hem probeerde te benaderen, zou ze te maken hebben gekregen met zijn ’gebruikelijke nonchalance’. Ziyech zou zelfs de Marokkaanse influencer hebben beledigd. "F*** ***", zou de 30-jarige speler hebben gezegd. Jamali omschreef hem als de meest "arrogante" persoon die ze ooit heeft ontmoet.

Bladna.nl