Zoeken

Fati Jamali zoekt verzoening met Hakim Ziyech

27 januari 2024 - 09:00 - Sport

©

Influencer en voormalig Miss Arab Fati Jamali probeert het goed te maken met de Marokkaanse international Hakim Ziyech, nadat ze hem eerder had beschuldigd van arrogantie tegenover zijn fans.

Tijdens de wedstrijd tussen Marokko en Zambia afgelopen woensdag, waarbij Hakim Ziyech als aanvoerder optrad, scoorde hij het enige doelpunt en zorgde zo voor de overwinning van de Atlas Leeuwen over de Chipolopolos. Deze overwinning werd met enthousiasme ontvangen door Fati Jamali. Op haar Instagram-account plaatste ze foto’s en een videofragment van de doelviering van de aanvaller van Galatasaray SK met zijn teamgenoten.

Lees ook: Hakim Ziyech reageert en drijft de spot met Fati Jamali

Het bericht van de voormalige Miss Arab werd gedeeld door verschillende Instagram-pagina’s die gespecialiseerd zijn in kunstnieuws en beroemdheden. Veel Marokkaanse internetgebruikers reageerden positief op de post, terwijl anderen vonden dat Fati Jamali zich in een lastige situatie bevond door het videofragment van het doelpunt van de voormalige Ajax-ster te delen, slechts enkele weken nadat ze Ziyech had beschuldigd van arrogantie jegens zijn fans.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team