Zoeken

Latifa Raafat mengt zich in conflict Dounia Batma en Saïda Charaf

12 januari 2024 - 15:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres Latifa Raafat heeft opgeroepen tot vrede tussen haar collega’s Dounia Batma en Saïda Charaf, die momenteel verwikkeld zijn in een juridisch conflict voor de rechtbank van eerste aanleg in Marrakech.

Op haar Instagram-account deelde Latifa Raafat een foto van Dounia Batma met haar twee dochters, Ghazal en Laila Rose, met daarbij de oproep: "Ruzie niet met elkaar, zodat jullie niet falen en jullie krachten niet verspillen. Doorzettingsvermogen zal zegevieren. Allah is met degenen die standvastig blijven."

Lees ook: Dounia Batma doet oproep aan Koning Mohammed VI

Dounia Batma en haar zus Ibtissam hebben Saïda Charaf aangeklaagd wegens belediging, laster en chantage op sociale media. De rechtbank van Marrakech heeft het vonnis in deze zaak uitgesteld tot 29 januari.

Lees ook: Saad Lamjarred steunt Dounia Batma

Latifa Raafat, de voormalige echtgenote van de beruchte drugsbaron bijgenaamd "Escobar van de woestijn", is momenteel betrokken bij een zaak waarin meerdere politieke en sportpersoonlijkheden zijn geïmpliceerd, waaronder Abdenbi Bioui, president van de regio Oriental, en Saïd Naciri, president van Wydad Casablanca. In een recente video verklaarde de Marokkaanse zangeres dat zij op geen enkele manier betrokken is bij deze zaak en dat zij tijdens hun huwelijk van vier maanden en tien dagen niet op de hoogte was van zijn illegale activiteiten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team