Zoeken

Hakim Ziyech reageert en drijft de spot met Fati Jamali

6 december 2023 - 16:00 - Sport

©

Hakim Ziyech heeft gereageerd op een Instagram story van influencer Fati Jamali, die beweerde dat ze tijdens een ontmoeting in Turkije door de Galatasaray-ster was beledigd.

Jamali beschuldigde Ziyech van arrogantie tegenover zijn fans, wat leidde tot een spottende reactie van de Marokkaanse international. Ziyech deelde op zijn Instagram een korte video van de Amerikaanse voetbalcoach Deion Luwynn Sanders als antwoord op de Marokkaanse influencer. "Waarom denk je dat jouw mening over mij mij iets kan schelen? Jouw mening over mij komt in geen enkel opzicht overeen met hoe ik mezelf zie. Jij hebt mij niet gemaakt, dus je kan me nooit breken. Je hebt niet bijgedragen aan mijn opbouw, dus je kan me niet vernietigen. Ik ben gemaakt door God. Dus er is niets dat je kunt doen tegen mij," hoort men in de video.

Lees ook: Hakim Ziyech beledigend, Fati Jamali woedend

De Instagram story van de 30-jarige Marokkaanse international heeft veel reacties uitgelokt onder internetgebruikers, waarvan velen hun steun uitspraken voor Ziyech. Onder hen was sjeik Redouane Zaghlil, die Fati Jamali aanviel, wat leidde tot woede van de Marokkaanse influencer. De ex-miss Arab Beauty. is momenteel in de Verenigde Arabische Emiraten maar is van plan de prediker aan te klagen bij haar terugkeer in Marokko.

Lees ook: Bondscoach Hervé Renard in koppel met Miss Arab Beauty Fati Jamali?

In een Instagram story vertelde Fati Jamali eerder deze week over een onaangename ontmoeting met Hakim Ziyech in Turkije. Ze beweerde dat ze er de Marokkaanse international in een winkelcentrum tegenkwam. Toen ze hem probeerde te benaderen, zou ze te maken hebben gekregen met zijn ’gebruikelijke nonchalance’. Ziyech zou zelfs de Marokkaanse influencer hebben beledigd. "F*** ***", zou de 30-jarige speler hebben gezegd. Jamali omschreef hem als de meest "arrogante" persoon die ze ooit heeft ontmoet.

Bladna.nl