Zoeken

Fati Jamali komt terug op clash met Hakim Ziyech

30 maart 2024 - 19:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse influencer en zangeres Fati Jamali, voormalig Miss Arab, is teruggekomen op haar clash met voetballer Hakim Ziyech. Ze beschuldigde hem eerder van arrogantie naar zijn fans.

Fati Jamali reageerde op uitlatingen van Mourad El Achabi in zijn Ramadan-show "Fassil wa Nouwassil 2" op MBC5. El Achabi deed zich voor als rapper en confronteerde haar met de kwestie. "Hakim Ziyech is mijn landgenoot en altijd top. Het was een misverstand. Ziyech is tenminste bekend, in tegenstelling tot jou," antwoordde Jamali, om het conflict niet aan te wakkeren.

Lees ook: Hakim Ziyech beledigend, Fati Jamali woedend

In december 2023 beschuldigde Fati Jamali Ziyech in een Instagram-story van onaangenaam gedrag tijdens een ontmoeting in Turkije. Ze beweerde dat hij haar met "nonchalance" behandelde en zelfs beledigde. Ze noemde hem de "arrogantste" persoon die ze ooit ontmoette.

Lees ook: Hakim Ziyech reageert en drijft de spot met Fati Jamali

Ziyech reageerde met een spottende video op Instagram, waarin hij de mening van Jamali over hem afwees. Hij stelde dat haar mening niet relevant is voor zijn zelfbeeld en dat God hem heeft gecreëerd, dus niemand hem kan breken. Na deze reactie bood Jamali haar excuses aan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team