Zoeken

Marokko: "Moulat el Khimar", de heldin van een sextape veroordeeld

17 januari 2021 - 12:40 - Gemeenschap

©

De rechtbank van eerste aanleg van Tetouan heeft ’Moulat Al Khimar’ tot een maand gevangenisstraf en een boete van 500 dirham veroordeeld. De vrouw figureerde in een sekstape die viraal ging op sociale media. Haar vriend wordt nog steeds actief gezocht door de politie.

De jonge gescheiden vrouw met twee kinderen woont in het Hachmi-district in Tetouan. Ze werd aangehouden en vervolgens in politiehechtenis geplaatst na de grootschalige verspreiding van een intieme video op Whatsapp en Messenger, evenals op sociale netwerken.

In de video zijn haar gezicht en de onderste ledematen van haar metgezel te zien. Hij is de maker van de video en is momenteel op de vlucht. Ook tegen hem is een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd.

Na een eerdere verlenging van een preventieve hechtenis, is de beklaagde nu veroordeeld tot een maand gevangenisstraf en een boete van 500 dirham. Verenigingen uit het maatschappelijk middenveld in de stad eisen dat de vele mensen die deelnamen aan de verspreiding van deze video, ook vervolgd worden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team