Zoeken

Loubna Abidar steunt "Moulat el Khimar"

19 januari 2021 - 14:40 - Marokko

©

De Marokkaanse actrice Loubna Abidar heeft zichzelf solidair verklaard met de jonge gesluierde vrouw uit de geruchtmakende video "Moulat el Khimar". De vrouw is voor haar verschijning in de seksvideo veroordeeld tot een maand gevangenisstraf en een boete van 500 dirham.

Abidar sprak op haar officiële Facebook-account haar verontwaardiging uit over het feit dat de jonge vrouw uit de video werd aangeklaagd terwijl de persoon die de video heeft gemaakt en zonder mededogen heeft verspreid er samen met zijn gezin zonder kleerscheuren vanaf is gekomen.

De actrice heeft zelf nog altijd veel last van de reacties in Marokko op haar rol in de controversiële film "Much Loved" van Nabil Ayouch, waarin zij een prostituee speelde. Over de affaire rond de video "Moulat el Khimar" veroordeelt Abidar "de neiging van veel Marokkanen om het leven van mensen te willen vernietigen zonder hen te kennen en zonder medelijden of medeleven te tonen".

Begin deze maand lekte via sociale media een video uit waarin een jonge vrouw seks had met haar vriend. Uit onderzoek is gebleken dat het filmpje is gemaakt en gedeeld door de ex-vriend van de jonge vrouw. De man woont momenteel in het buitenland. Er is een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen hem.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team