Zoeken

Marokko: nieuwe marketingcampagne om toerisme te redden

26 april 2021 - 15:40 - Marokko

©

Het Marokkaanse Toerismebureau ONMT heeft een nieuw nationaal en internationaal marketingsysteem gelanceerd om de Marokkaanse toerisme-sector nieuw leven in te blazen. Afgelopen donderdag werd het plan gepresenteerd dat van kracht moet worden zodra de corona-beperkingen worden opgeheven.

Het Marokkaanse toerisme heeft het zwaar te verduren gehad door de corona-pandemie. Het ONMT wil aan de hand van marktstudies en nieuwe productstrategieën de toeristische sector weer op de been helpen. "Vandaag kunnen we het zeggen: we zijn klaar om opnieuw te starten zodra de omstandigheden het toelaten", verklaart Adel El Fakir, directeur van het ONMT.

Volgens El Fakir is het ONMT erin geslaagd om de wensen van de toeristen, het toeristische aanbod van Marokko, en eventuele beperkingen door de pandemie, perfect op elkaar af te stemmen door de uitvoerige studies die zij hebben uitgevoerd.

Er zullen twee verschillende marketingcampagnes worden gelanceerd. "Visit Morocco" is de campagne gericht op buitenlandse toeristen en voor de binnenlandse toeristen wordt volgende week de campagne "Ntla9awfbladna" opgestart.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team