Zoeken

Marokko en Algerije ruziën om middenvelder Hamza Bouhadi

20 augustus 2022 - 10:20 - Sport

©

Er is een geschil tussen Marokko en Algerije over voormalig Bordeaux-speler Hamza Bouhadi, die momenteel voor Cercle Brugge in België speelt.

De Fransman Hamza Bouhadi wordt het hof gemaakt door Marokko en Algerije, zijn twee thuislanden. Hoewel hij meermaals de kleuren van de Marokkaanse vlag heeft verdedigd, heeft hij nog geen beslissing genomen over een sportieve nationaliteit. Hij staat onder voortdurende belangstelling van de twee landen.

Lees ook: Yassine Benrahou twijfelt nog tussen Marokko en Algerije

"Ik was aanvoerder van het Marokkaanse U-17 team en werd opgeroepen voor het U-20 nationale team. Zowel Marokko als Algerije communiceren vaak met mijn ouders en mijn agenten omdat ik ook Algerijn ben. Op dit moment is nog niets definitief," zegt de middenvelder in een interview met de website Girondins4ever.

Lees ook: Ilias Sebaoui weigert oproep België en kiest Marokko

Hamza Bouhadi is geboren in 2004 en is opgeleid bij onder meer de Association Sportive de Choisy in Frankrijk. In 2019 verhuisde hij naar Stade Lavallois voordat hij in 2021 tekende voor Girondins Bordeaux. Hij speelt momenteel in de kern van Cercle Brugge in België.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team