Zoeken

Aantal volgers Anass Zaroury explodeert op Instagram

19 november 2022 - 12:00 - Sport

©

In minder dan 24 uur tijd heeft de kersverse Marokkaanse international Anass Zaroury meer dan 30.000 fans op Instagram weten te vergaren. Een toename die te danken is aan zijn deelname aan het WK in Qatar met Marokko.

De 22-jarige middenvelder van de Engelse Premier League-club Burnley werd donderdag door de bondscoach van Marokko opgeroepen om Amine Harit te vervangen die door een ernstige blessure is uitgeschakeld.

Lees ook: Marokko haalt Belgisch talent om Amine Harit te vervangen

Kort nadat het nieuws van zijn oproep bekend werd, ontplofte het account van de Burnley-middenvelder op Instagram. Zijn aantal volgers steeg van 126.000 naar 159.000, een stijging van maar liefst 30.000 in 24 uur. Deze cijfers bewijzen dat de keuze van Zaroury een ongelooflijke impact heeft gehad op de sociale media.

Anass Zaroury is een voormalig Belgisch U21-international en speelde voor de nationale jeugdploeg van België. Aangezien de speler zowel de Belgische als de Marokkaanse nationaliteit heeft, had hij de keuze tussen twee nationale teams. Uiteindelijk koos hij voor Marokko.

Lees ook: Spectaculair doelpunt van Hakim Ziyech tegen Georgië (video)

"Ik voel me zeer vereerd om de kleuren van Marokko te verdedigen in het grootste toernooi ter wereld. Ik wil mijn vrienden, mijn familie en mijn Marokkaanse fans bedanken voor hun grote steun. Ik wil ook mijn coach bedanken voor zijn vertrouwen en de kans die hij mij heeft gegeven om mijn jeugddroom waar te maken," verklaarde Zaroury na zijn oproep.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team