Zoeken

Achraf Hakimi van verkrachting beschuldigd

27 februari 2023 - 23:40 - Sport

©

Een jonge vrouw beschuldigt de Marokkaanse international Achraf Hakimi van verkrachting. Dat bericht de Franse krant Le Parisien. Het vermeende slachtoffer heeft een verklaring afgelegd bij de politie maar heeft geen klacht willen indienen.

Het parket van Parijs heeft de zaak onmiddellijk in behandeling genomen vanwege de ernst van de feiten en de bekendheid van de verdachte. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar de zaak, dat is doorverwezen naar het parket van Nanterre.

Lees ook: Hiba Abouk viert verjaardag oudste zoon zonder Achraf Hakimi (video)

Volgens de verklaring van het slachtoffer zou de verkrachting afgelopen weekend hebben plaatsgevonden. Zij zou Achraf Hakimi medio januari via Instagram hebben leren kennen. De speler zou haar op 25 februari in zijn huis in Boulogne-Billancourt hebben uitgenodigd. De jonge vrouw accepteerde en ging er naartoe met een door de PSG-speler betaalde Uber.

Eenmaal bij de speler thuis zou de situatie snel uit de hand zijn gelopen volgens de vrouw. Ze beweert dat de Atlas Leeuw haar tegen haar wil had gekust, haar kleding had uitgetrokken en haar ondanks haar protesten had gezoend. Zij zou erin zijn geslaagd zichzelf te bevrijden door de speler met haar voet weg te duwen. Ze stuurde vervolgens een sms naar een vriendin die haar kwam ophalen.

Lees ook: Achraf Hakimi spreekt over de droom die hij nog wil vervullen

Achraf Hakimi kwam in juli 2021 naar Paris Saint-Germain voor een transfersom van meer dan 60 miljoen euro. Sinds zijn aankomst is hij een van de populairste spelers van de club dankzij zijn uitstekende prestaties op het veld. PSG heeft niet op de zaak willen reageren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team