Zoeken

Indrukwekkende autocollectie French Montana

1 augustus 2022 - 09:40 - Cultuur

©

De Amerikaans-Marokkaanse rapper French Montana heeft een sterke voorliefde voor auto’s. In de loop der jaren heeft hij een indrukwekkende collectie luxe auto’s opgebouwd.

Op zijn 37ste is French Montana de eigenaar van een indrukwekkende collectie luxe auto’s ter waarde van 7,2 miljoen dollar. Hij bezit een Bugatti Chiron Pur Sport, een Laraki Epitome, een Ferrari SF90, een Rolls Royce Cullinan, een Rolls Royce Wraith, een Maserati MC20, een Mercedes-Benz V Klasse en een Range Rover. De Chiron Pur Sport van de Franse autofabrikant kost 3,6 miljoen dollar en trok al aandacht voor de release, toen één van de pre-productie-exemplaren een zinderende topsnelheid noteerde van 490 km/u, meldt HotCars.

Lees ook: Hond French Montana kost hem 129.500 dollar

De Laraki Epitome is ook één van de bijzondere voertuigen uit de collectie van de rapper. Deze luxe auto kostte hem 2 miljoen dollar. Het is het derde model van het Marokkaanse merk Laraki, gepresenteerd op het "Pebble Beach Concours d’Elegance" in 2013. Laraki heeft de productie van deze superwagen beperkt tot negen zeldzame exemplaren. Een ander mythisch voertuig is de SF90. Het is de eerste plug-in hybride elektrische auto van de Italiaanse autofabrikant Ferrari. De rapper kocht deze grand touring supercar voor 625.000 dollar.

De Cullinan is een andere juweeltje in de autocollectie van French Montana. Het is de eerste SUV met vierwielaandrijving van het Britse luxemerk Rolls Royce. De rapper betaalde er 348.000 dollar voor. Hij bezit nog een andere auto van hetzelfde merk. Het betreft de Wraith, een coupé die hem 305.000 dollar kostte.

Lees ook: French Montana in Amerikaanse Congres

Verder bezit Karim Kharbouch, zoals de rapper echt heet, ook een Maserati MC20, een zeldzame supercar met een waarde van 220.000 dollar, een Mercedes-Benz V-Klasse met een waarde van ongeveer 71.000 dollar en een Land Rover Range Rover dat tussen 93.000 en 183.000 dollar kost.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team