Zoeken

Marokkaanse doodt 3-jarige dochter om te kunnen trouwen

13 september 2022 - 18:00 - Marokko

©

De autoriteiten van het stadje Lahraoyuine in de regio van Casablanca, hebben een bedelares en haar verloofde gearresteerd. Ze worden beschuldigd van de dood van het 3-jarige dochtertje van de vrouw.

Casablanca werd opgeschrikt door de tragische dood van een 3-jarig meisje. Ze zou vermoord zijn door haar moeder, die leefde van aalmoezen, en haar vriend. De twee beschuldigden werden voorgeleid aan het parket van de openbare aanklager, meldt het dagblad Assabah. De speurders gaan ervan uit dat het om een moord gaat.

Lees ook: Spanje: Marokkaanse die baby vermoordde voor de rechter

De vrouw bracht het bewusteloze meisje naar het kinderziekenhuis in Casablanca en beweerde dat ze van de trap in hun huis was gevallen. Het meisje liep hoofdletsel op en werd opgenomen op de intensive care, waar ze later overleed aan haar verwondingen. De behandelende arts stelde sporen vast van lichamelijke mishandeling en beschouwde deze letsels als de hoofdoorzaak van het bewustzijnsverlies en de dood van het meisje.

De arts trok daarmee de versie van de moeder in twijfel, die melding maakte van een val van een trap. Ze eiste daarna het lichaam van haar dochter op, om haar snel te kunnen begraven. De arts besloot een rapport over de zaak op te sturen naar de officier van justitie. De bedelares werd vervolgens ontboden door de gendarmerie in Lahraouyine.

Lees ook: Marokkaans meisje (14) vermoord in Spanje

Tijdens haar verhoor beweerde de vrouw dat ze werd gealarmeerd door één van haar buren, toen het meisje van de trap was gevallen. Ze zou haar daarna bewusteloos hebben aangetroffen. De onderzoekers hoorden echter van de buurman dat het huis niet over een trap beschikt. Verward, bekende de bedelares uiteindelijk haar misdaad. Ze heeft het buitenechtelijk geboren meisje gedood, om met haar verloofde te kunnen trouwen. Deze laatste werd ook gearresteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team