Zoeken

Marokkaanse en drie jonge kinderen omgekomen bij ongeval in Spanje

24 oktober 2023 - 16:00 - Wereld

©

Een 34-jarige vrouw van Marokkaanse afkomst en haar drie kinderen (5 jaar en een 2-jarige tweeling) zijn maandag omgekomen bij een verkeersongeval op de N-110 nabij het Spaanse Ceguilla (Segovia). De auto waarin ze zaten botste frontaal op een vrachtwagen.

Het ongeval gebeurde na 13 uur, bij de uitgang van de haven van Navafría, op de N-110, aldus de hulpdiensten van Castilië en León. De Guardia civil, de brandweer en de medische hulpdiensten van Segovia werden ingeschakeld. Een reanimatieambulance, een medisch team en een medische helikopter werden naar de plaats van het ongeval gestuurd. Maar de hulpdiensten konden alleen de dood van de vrouw en de drie minderjarigen bevestigen, meldt EFE.

Lees ook: Bejaard Marokkaans koppel op weg naar Marokko komt om bij vreselijk verkeersongeval

De slachtoffers van Marokkaanse afkomst woonden al enkele jaren in de stad Segovia de Riaza, zegt burgemeester Benjamín Cerezo. "Dit ongeval is een schok voor iedereen. Het waren hardwerkende mensen, geïntegreerd in de stad," zei hij, opmerkend dat een zwager van de overledene een medewerker van de gemeente is. Na de autopsie zullen de lichamen van de slachtoffers worden overgebracht naar het mortuarium van San Juan de la Cruz. De gemeenteraad van Riaza overweegt drie dagen van rouw af te kondigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team