Zoeken

Homad Zgani, toegewijde vader van 4 kinderen, komt om bij ongeval in Spanje

28 januari 2024 - 23:00 - Marokko

©

In Spanje vond afgelopen vrijdag een tragisch auto-ongeluk plaats waarbij Homad Zgani, een 36-jarige man van Marokkaanse afkomst uit Tudela, om het leven kwam.

Homad was afkomstig uit Taourirt en laat een vader achter die nog steeds in zijn geboortestad woont, terwijl zijn moeder enkele jaren geleden is overleden. Hij had drie broers, waarvan twee in Spanje wonen (één op de Balearen en de andere in Huelva) en één in Frankrijk.

Lees ook: Marokkaan komt om bij eenzijdig verkeersongeval in Spanje

Homad werkte in de landbouwsector en was getrouwd met een Spaanse vrouw afkomstig uit Vitoria. Samen hadden zij vier kinderen, drie dochters en een zoon, in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. De familie van Homad, die nog steeds in shock is, vertelde dat hij ongeveer drie jaar in de regio Navarre woonde. Hij had daarvoor in verschillende regio’s van Spanje gewoond, een land waar hij op jonge leeftijd naartoe was verhuisd. Homad stond bekend als een diepgelovig man, zeer betrokken bij zijn kinderen en een hardwerkende persoon.

Het ongeval gebeurde toen Homad op weg was naar zijn werk op een boerderij. Hij verloor onderweg de controle over zijn voertuig, waardoor de auto over de kop ging. Het ongeluk vond plaats rond 10:00 uur in het gebied van El Faldón, op een weg dat Castejón met Tudela verbindt.

Lees ook: Maissa (17) komt om bij vreselijk ongeval in Antwerpen

Een medisch team uit Castejón en patrouilles van de gemeentepolitie werden naar de plaats van het ongeval gestuurd. Helaas konden de hulpdiensten bij aankomst slechts het overlijden van Homad vaststellen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team