Zoeken

Marokkaanse Faouzia scoort wereldwijd met hit ’Minefields’

9 februari 2021 - 15:20 - Cultuur

©

Het nieuwe nummer Minefields van de Marokkaanse Canadese artiest Faouzia is een groot succes. Ze maakte het liedje samen met zanger John Legend.

De internationale media zijn enthousiast over Minefields. Het nummer schreef de twintigjarige Faouzia samen met Sam Martin, Johnny Goldstein en Jacob Kasher, meldt The National News. Ze zingt het nummer samen met de beroemde John Legend.

Het liedje kwam op 28 januari uit en heeft op YouTube meer dan twee miljoen views gehad. In de opmerkingen sectie staan ook lovende woorden op de stem van Faouzia. "Meer mensen moeten Faouzia kennen. Ze is zo getalenteerd. Zelf was ik onzeker over mijn zangstem, maar Faouzia motiveert mij. Nu heb ik twee nummers van haar in het openbaar gezongen," zegt een YouTube-gebruiker.

De Marokkaanse zangeres vertelt aan Vogue Arabia dat het nummer ‘Minefields’ gaat over de emotionele uitdagingen die mensen ervaren in hun leven. Verder zegt ze tegen hetzelfde medium dat ze wil dat haar luisteraars "hoop" uit het liedje putten en "nooit vergeten dat het altijd beter zal worden". Ze is blij met de kans om met een superster als John Legend te mogen samenwerken.

Faouzia Ouihya is in 2000 in Casablanca geboren. Ze trad in 2015 voor het eerst op en won toen een Franstalige zangwedstrijd in Canada.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team