Zoeken

Marokkaanse delegatie op eerste vlucht Casablanca-Tel Aviv

21 februari 2022 - 16:20 - Marokko

©

Als gevolg van de gezondheidscrisis van Covid-19 zal de luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc pas op 13 maart haar eerste vlucht Casablanca-Tel Aviv uitvoeren. De luchtvaartmaatschappij zal het vervoer van een Marokkaanse delegatie naar Israël verzorgen.

Royal Air Maroc zal een eerste vlucht tussen Casablanca en Tel Aviv uitvoeren op 13 maart 2022, met aan boord een Marokkaanse delegatie van verantwoordelijken uit verschillende sectoren, meldt Atlasinfo. Aan het hoofd van deze delegatie, die van 13 tot 16 maart in Israël zal zijn, staat Chakib Alj, voorzitter van het Marokkaanse ondernemingsverbond (CGEM).

Lees ook: Royal Air Maroc opent route Casablanca-Tel Aviv

Voorafgaand aan deze vlucht zal de Israëlische minister van Economie en Industrie, Orna Barbivai, op 23 en 24 februari een bezoek brengen aan Marokko. In Rabat zal zij onder meer haar Marokkaanse ambtgenoot Nadia Fettah Alaoui ontmoeten. Vervolgens reist ze naar Casablanca en Marrakech.

Lees ook: Marokkaanse militaire delegatie in Israël verwacht

Marokko en Israël hebben zich ingespannen om de bilaterale samenwerking uit te breiden en te versterken, sinds de normalisering van de betrekkingen in december 2020. Beide partijen hebben zich verbonden op politiek, economisch, commercieel, wetenschappelijk, technisch en cultureel gebied.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team