Zoeken

Vier Marokkaanse businessscholen in Afrikaanse top 5

5 december 2021 - 11:20 - Marokko

©

Marokko heeft dit jaar 4 plaatsen veroverd in de top 5 van beste Afrikaanse business scholen. Deze leiderspositie wordt gerechtvaardigd door de kwaliteit van het onderwijs in het koninkrijk.

In zijn recente ranking heeft Jeune Afrique vier sterren toegekend aan de Rabat Business School (UIR), waarmee deze school tot de top van de beste Afrikaanse business scholen behoort. Het wordt gevolgd door het ISCAE, dat bekendheid geniet omwille van zijn internationale oriëntering en de professionalisering van zijn opleiding.

Lees ook: Zes Marokkaanse universiteiten bij de beste ter wereld

De Emlyon Casablanca school behaalde de 4ᵉ plaats met drie sterren. De 5ᵉ plaats werd toegekend aan het Adalia-instituut van Casablanca, dat met twee sterren de top vijf afsluit.

Lees ook: Marokko: privéscholen presteren beter dan openbare

Het Adalia Instituut heeft zich onderscheiden op het gebied van innovatie en digitalisering. Het levert bijvoorbeeld diploma’s met een digitaal certificaat van echtheid op basis van blockchain. Het instituut organiseerde op 28 en 29 oktober een internationale conferentie voor innovatie en ondernemerschap in Afrika, Innodays.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team