Zoeken

Royal Air Maroc beste Afrikaanse luchtvaartmaatschappij

17 december 2021 - 21:00 - Marokko

©

Royal Air Maroc is door het tijdschrift Global Traveler uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij in Afrika. De aankondiging werd dinsdag gedaan tijdens de 18ᵉ editie van de "GT Tested Reader Survey" van het tijdschrift, die plaatsvond in Los Angeles.

De Marokkaanse luchtvaartgroep werd ook verkozen tot één van vierde beste luchtvaartmaatschappijen in de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika. Royal Air Maroc komt na Etihad Airways, Emirates en Qatar Airways. "We zijn blij en vereerd om deze prestigieuze prijs te ontvangen en erkend te worden als de beste luchtvaartmaatschappij in Afrika. De Global Traveler Award motiveert ons om vooruitgang te blijven boeken en steeds beter te worden, ondanks de moeilijke tijden die onze sector doormaakt," aldus Hamid Addou, CEO van Royal Air Maroc, in een verklaring van de groep.

Lees ook: Zware verliezen voor Royal Air Maroc

De GT Tested Reader Survey is een benchmarkonderzoek dat wordt georganiseerd door Global Traveler, een internationaal maandblad dat zich vooral richt tot frequente zakenreizigers en toeristen. Voor de 18ᵉ editie van de "GT Tested Lezersenquête" hebben ongeveer 20.000 abonnees van het tijdschrift aan de stemming deelgenomen. Bovendien werd OneWorld, waarvan Royal Air Maroc sinds 2020 lid is, tijdens deze editie ook voor het 12ᵉ achtereenvolgende jaar bekroond met de titel van beste wereldwijde luchtvaartalliantie.

Lees ook: Royal Air Maroc schort al haar vluchten op

In 2019 verkoos Skytrax, een adviesbureau uit het Verenigd Koninkrijk dat onderzoek doet naar de kwaliteit in de publieke luchtvaart, voor de zesde opeenvolgende keer Royal Air Maroc tot beste regionale luchtvaartmaatschappij in Afrika, met een toekenning van het 4-sterren Skytrax-label.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team