Zoeken

Marokkaanse actrice Sofia Essaïdi zwanger van eerste kind

10 oktober 2023 - 19:00 - Marokko

©

Sofia Essaïdi, Frans Marokkaanse zangeres en actrice, is zwanger van haar eerste kind. Tijdens de Haute Couture Herfst/Winter show van Stéphane Rolland in de Opéra Garnier op 4 juli, verscheen Sofia in een ruimvallende jurk, wat speculaties over een mogelijke zwangerschap deed ontstaan.

Het tijdschrift Gala bevestigt deze vermoedens. Tijdens de voice-over opnames voor de animatiefilm "Super Pat’Patrouille" werd Sofia gevraagd naar haar vermeende zwangerschap. De zangeres, die bekend werd door haar deelname aan Star Academy Frankrijk, bevestigde maar weigerde verder op het onderwerp in te gaan.

Lees ook: Sofia Essaïdi, opvallende verschijning op Filmfestival Cannes

De baby zal ongetwijfeld een nieuwe bron van vreugde zijn voor Sofia en haar partner, de gerenommeerde danser en atleet Adrien Galo, bekend van zijn samenwerkingen met wereldsterren zoals Beyoncé en Lady Gaga. Het koppel, dat al 14 jaar samen is, leerde elkaar kennen op de set van "Cléopâtre" in 2009. Door de jaren heen heeft Sofia altijd de privacy van hun relatie beschermd. "Het leek me cruciaal om ons gedurende al die jaren weg te houden van de mediaheisa. En ik denk dat het de juiste beslissing was. Na al die jaren ben ik nog steeds even gelukkig en verliefd op hem", zei ze hierover.

Lees ook: Marokkaanse actrice Sofia Essaïdi vertelt over carrière-keuzes

Het koppel beleeft een idyllische liefdesrelatie. Voor Adrien is Sofia zijn grootste inspiratiebron. "Mijn grootste inspiratie tot nu toe is mijn vrouw. Niet alleen vanwege wie ze is, maar vanwege de veelheid aan kleuren en talenten die ze in haar kunst toepast", vertelde hij ooit aan Oobmag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team