Zoeken

Sofia Essaïdi, opvallende verschijning op Filmfestival Cannes

27 mei 2022 - 11:40 - Cultuur

©

De Marokkaanse zangeres en actrice Sofia Essaïdi is één van de vele artiesten die sinds de aanvang van het Filmfestival van Cannes op 17 mei, over de rode loper wandelt. Ze ziet er mooier uit dan ooit en dat is ook de fotografen niet ontgaan.

Actrice en zangeres Sofia Essaïdi bleef niet onopgemerkt op het festival van Cannes. Ze liep op 24 mei over de beroemde rode loper in het Palais des Festivals, na de topactrices Léa Seydoux, Isabelle Adjani, Sophie Marceau en Tina Kunakey. Ze was daar om de vertoning van de film Nostalgia bij te wonen van regisseur Mario Martone, waarin zij één van de hoofdrollen speelt.

Lees ook: Marokkaanse actrice Sofia Essaïdi vertelt over carrière-keuzes

Het was een goede gelegenheid voor Sofia Essaïdi om haar hypnotiserende look te laten zien, die gekenmerkt wordt door een geprononceerde oogmake-up. Essaïdi koos voor een prachtige zwarte smokey eye met subtiele glitter en droeg voor de gelegenheid een lange jurk van Alexis Mabille.

Lees ook: Achraf Hakimi en Hiba Abouk schitteren op filmfestival Cannes

De 37-jarige Frans-Marokkaanse actrice werd bekend door haar duet met Beyoncé in 2003, maar begon een aantal jaren geleden aan een carrière op het kleine scherm. Het is de eerste keer dat ze een grote filmrol krijgt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team