Zoeken

Danira Boukhriss en Ward Kerremans verwachten baby

28 november 2023 - 18:00 - Cultuur

©

Presentatrice Danira Boukhriss en acteur Ward Kerremans verwachten hun eerste kind samen. Dit blije nieuws deelde Danira op Instagram.

"Voor één keer geen foodbaby... maar wel Baby Boukhriss Kerremans die eraan komt", schreef Danira Boukhriss op het sociaal medium, vergezeld van een foto van haar zwangere buik. Ook Ward plaatste de foto op zijn account, versierd met twee emoji’s, een baby en een hartje.

Lees ook: Danira Boukhriss deelt foto met nieuwe vriend

Eerder had Ward in een interview met Het Nieuwsblad al zijn kinderwens uitgesproken. "Als je wil weten of ik kinderen wil met Danira: het antwoord is ja", verklaarde hij toen. Ward heeft al een zoontje, Younes, die in Nederland woont. Over de band tussen Danira en Younes zei hij: "Zij klikten vanaf de eerste minuut en hebben elkaar echt gevonden. Ik denk dat het niet simpel moet zijn, plots een relatie krijgen met iemand die al een kind heeft."

Lees ook: Danira Boukhriss in koppel met acteur Ward Kerremans

Danira bevestigde ook haar zwangerschap in de podcast ’Sandermans Zaken’. Ze vertelde dat ze het soms nog steeds vreemd vindt om zwanger te zijn: "Soms vergeet ik dat ik die mee heb. Ik ben nooit alleen". Ze beschreef het gevoel van de baby in haar buik als "popcorn in de maag". Het kindje wordt in april verwacht.

Bladna.nl