Zoeken

Imaan Hammam schittert op Ralph Lauren show

17 oktober 2022 - 20:00 - Cultuur

©

Het Marokkaans-Egyptische model Imaan Hammam heeft deze week de aandacht getrokken door model te staan voor de met sterren overladen show van het Amerikaanse label Ralph Lauren.

De modeshow vond plaats in de Huntington Great Library, San Marino Museum of Art and Botanical Gardens, nabij Los Angeles, Californië, en trok een groot aantal filmsterren aan waaronder het pasgetrouwde stel Jennifer Lopez en Ben Affleck.

Lees ook: Imaan Hammam ontwerpt collectie met brillenlabel Port Tanger

Imaan Hammam liep over de catwalk in een paarse outfit bestaande uit een lange tafzijde rok met een hoge split en een bijpassende tanktop uit de lente-zomercollectie 2023 van Ralph Lauren. Een bob hoedje in de kleuren van de regenboog en een groene satijnen sjaal om haar hals maakten de look helemaal af.

Lees ook: Imaan Hammam voert campagne voor Ajax (video)

"Zo vereerd om deel uit te maken van zo’n speciale avond. Your legacy lives forever Ralph Lauren," schreef het model na de show op haar Instagram. Naast Hammam’s outfit waren er aanvankelijk veel cowboyhoeden, jeans en laarzen, die geleidelijk overgingen in chique kleding zoals lange, felgekleurde rokken en cut-out jurken, gedragen door meer dan 120 modellen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team