Zoeken

Prinses Lalla Salma met kinderen op concert Jennifer Lopez

31 mei 2015 - 21:15 - Marokko

©

Prinses Lalla Salma was vrijdagavond met haar kinderen Kroonprins Moulay Hassan en Prinses Lalla Khadija aanwezig op het Mawazine-concert van Jennifer Lopez in Rabat.

De vrouw van Koning Mohammed VI en haar kinderen zaten helemaal vooraan en werden omringd door veiligheidsagenten volgens Alyaoum24.

Ruim 160.000 mensen woonden het concert bij op het OLM Souissi podium in Rabat. De show werd live uitgezonden op televisiezender 2M. Deze live uitzending zorgde voor veel ophef vanwege de sexy outfits van de zangeres en haar danseressen en de heel suggestieve dansen.

PJD-minister Mustapha El Khalfi van Communicatie kreeg veel kritiek van zijn collega’s na het concert. Dat een "bijna erotisch optreden" zomaar op een publieke zender kan worden uitgezonden is volgens hen het bewijs dat de bewindsman geen gezag heeft op zijn afdeling.

Televisiezender 2M is daarentegen erg tevreden met de live uitzending. Het concert van Jennifer Lopez trok miljoenen kijkers aan, zowel in Marokko als in het buitenland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team