Zoeken

Marokkaans hotel bij beste ter wereld voor huwelijksreizen

23 augustus 2022 - 09:00 - Wereld

©

Volgens het tijdschrift Glamour UK is het Sultana Marrakech een van de beste hotels ter wereld om een onvergetelijke huwelijksreis door te brengen.

"Het Sultana is onderverdeeld in vijf riads en heeft 28 kamers en suites, elk geïnspireerd door een ander historisch motief. Nip aan de thee op het dakterras van het hotel of geniet van de de cultuur door een Marokkaanse kookles te volgen. Ontspan als een prinses in de hamam, maak een stadssafari door de Kasbah of bezoek de Marjorelle-tuin. Na een lange dag kan men zwemmen in het verwarmde zwembad van het hotel, gelegen op een romantische binnenplaats en in de schaduw van palmbomen en tropische bloemen. De Sultana is de ideale locatie om de romantische en mystieke sfeer van Marrakech te beleven," aldus Glamour UK.

Lees ook: Prinses kiest Marrakech voor huwelijksreis

Nog enkele andere hotels werden gerangschikt als de beste voor een droomhuwelijksreis. Dit is bijvoorbeeld het geval met het Cap Maison Resort & Spa op St Lucia in het Caribisch gebied, dat meerdere malen is uitgeroepen tot "beste bestemming voor een huwelijksreis"; het Grand Hotel Serbelloni in Italië, een "klein, zeer luxueus plekje in het paradijs, omringd door tuinen, pittoreske Italiaanse dorpjes en een prachtig uitzicht op het Comomeer"; Naladhu Private Island op de Malediven, gelegen op een privé-eiland en met 20 luxueuze strandhuizen; Heritage Le Telfair op Mauritius, een luxe resort met weelderige villa’s op enkele meters van de zee, safari’s, golfterreinen, enz.

Lees ook: Amerikaanse acteur Adrian Grenier trouwt spontaan in Marokko

Pangkor Laut Resort in Maleisië, Grace Hotel Santorini in Griekenland, Four Seasons Resort Anguilla, Belmond Residencia in Spanje en Blue Palace Resort Elounda op Kreta komen ook voor in deze ranglijst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team