Zoeken

Mamounia in Marrakech beste hotel in Afrika en Midden-Oosten

27 januari 2023 - 13:00 - Marokko

©

De Mamounia in Marrakech is het beste hotel in Afrika en het Midden-Oosten in 2023. Dit blijkt uit een nieuwe ranking van het Amerikaans blad Conde Nast Traveler.

Volgens de ranglijst van het tijdschrift is de Mamounia in Marrakech het beste hotel in Afrika en het Midden-Oosten in 2023. Het hotel behaalt deze plek vanwege zijn unieke architectuur en luxueuze voorzieningen. De Mamounia staat ook op de gouden lijst van Conde Nast Traveler van beste te bezoeken hotels in de wereld dit jaar.

Lees ook: La Mamounia krijgt een nieuwe look

La Mamounia wordt gevolgd door Babylonstoren in Simondium (Zuid-Afrika) en Jabali Ridge in Ruaha (Tanzania). Daarna komen Singita Kwitonda Lodge in Musanze (Rwanda), The Jaffa in Tel Aviv (Israël) en The Chedi Muscat in Oman. One & Only Royal Mirage (Dubai) en Jumeirah Al Qasr - (Dubai) voltooien de top 8.

Lees ook: La Mamounia viert honderdste verjaardag

"Onze redacteuren over de hele wereld - van Californië tot Mumbai via Londen - zijn samengekomen om de meest verfijnde, innovatieve en uitzonderlijke vakanties en ervaringen in de wereld te selecteren. De lijst is ontworpen om de plaatsen te accentueren die het meest onze wereldwijde redactie aanspreken en zal zeker de reisdrang van ons publiek opwekken," aldus Divia Thani, hoofdredacteur van Conde Nast Traveller.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team