Zoeken

Amerikaanse acteur Adrian Grenier trouwt spontaan in Marokko

25 juni 2022 - 18:00 - Cultuur

©

De Amerikaanse acteur Adrian Grenier en acupunctuurstudente Jordan Roemmele hebben Marokko gekozen voor hun huwelijk, net als vele andere sterren vóór hen.

Adrian en Jordan, die sinds 2017 geliefden zijn, gaven elkaar het jawoord in Marokko. De tortelduifjes ontsnapten tijdens een reis met vrienden om in het Atlasgebergte te trouwen, meldt Bol News.

"Het was niet gepland..... Wij maakten er gebruik van en besloten de knoop door te hakken. We hadden letterlijk geen ringen, dus gebruikten we touwtjes als ringen," vertelde Adrian Grenier aan Entourage Magazine. De Amerikaanse acteur droeg voor de gelegenheid een witte broek en een wit overhemd met kraag. Zijn nieuwe vrouw droeg een witte laag uitgesneden jurk met ruches en hield een boeket rode rozen in haar handen.

Het bruidspaar heeft het succes van de geïmproviseerde bruiloft te danken aan een groep vrienden. "Wij waren met een ongelooflijke groep vrienden die allemaal onmiddellijk aan onze kant stonden en de spontaniteit van het moment wisten te waarderen. Zij hebben zoveel liefde en moeite gestoken in het organiseren van een huwelijk uit het niets," verheugde Adrian Grenier zich.

Bladna.nl