Zoeken

Kijkers verbijsterd over deelname van Med Ouahbi aan "First Dates"

9 februari 2023 - 21:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse Med Ouahbi kent een moment van roem op sociale media, sinds hij twee weken geleden verscheen in de show "First Dates" in Spanje. De jongeman bezorgde een vrouwelijke deelneemster een onbehaaglijk gevoel en werd ervan beschuldigd zeer onaangenaam te zijn.

In het programma was de spanning te snijden. De houding van Med Ouahbi tegenover zijn date Luisa werd door de kijkers als zeer onaangenaam ervaren. Veel internetgebruikers reageerden op Twitter, met name op de ongevraagde "lessen" die hij aan de jonge vrouw gaf tijdens hun ontmoeting.

Lees ook: Samira Kherouach, vastberaden kandidate ’Bachelor’

Bij het bestellen van het diner vertelde Med aan zijn date dat hij zijn maaltijd al had besteld en dat hij geen dessert zou nemen, omdat hij alleen fruit at. Luisa vroeg hem toen of hij naar de sportschool ging en of hij in een afname- of toename fase zat. "Afname? Er zijn 3 soorten fasen. Er is krachttraining, onderhoud, en wat nog meer?" antwoordde hij. "En afname", antwoordde Luisa. "Afname voor wat? Het is toning, krachttraining," antwoordde hij.

Ondanks de gène bleef de vrouw in gesprek met Med, die zelfs zover ging dat hij haar kennis van geneeskunde testte door te vragen hoeveel water er in het menselijk lichaam zit. De jonge vrouw wilde op een bepaald moment weten waarom Med haar niet had verteld dat hij uit Marokko kwam. Hij antwoordde dat hij geen papegaai was en dat hij alleen sprak als hem dat werd gevraagd. Hij zei ook dat hij vloeiend hij 7 talen sprak en aarzelde niet om de taalkennis van Luisa te testen, toen ze hem vertelde dat ze Engels en Duits sprak.

Lees ook: Marokkaanse actrice buzz op internet na zwoele kus

De jonge vrouw zei dat ze nog veel te vertellen had, maar dat ze dat niet wilde doen, omdat ze "de ergste date" van haar leven meemaakte. Med is geboren in Marokko en woont sinds zijn jeugd op Fuerteventura. Het is de tweede keer dat hij deelneemt aan het programma. De eerste keer kwam hij trots aanzetten met een Spaanse vlag om te laten zien dat hij in 2019 had deelgenomen aan de schoonheidswedstrijd Míster International Spain. Hij bezorgde toen ook al een slechte avond aan een andere deelneemster.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team