Zoeken

Marokkaan Asraf Beno grote favoriet in Spaanse Survivors

8 juni 2023 - 12:00 - Cultuur

©

Asraf Beno, de Marokkaanse verloofde van zangeres Isa Pantoja, zou 40.000 euro per maand kunnen verdienen door deel te nemen aan de realityshow Supervivientes 2023. Dat is goed nieuws voor de jongeman, die sinds het begin van hun relatie op sociale media wordt bekritiseerd omdat hij geen inkomen heeft.

Asraf Beno is een van de grote favorieten voor Supervivientes 2023. Met zijn deelname aan het programma kan hij ongeveer 9000 euro per week of bijna 40.000 euro per maand verdienen. Met dergelijke inkomsten zou hij afrekenen met de internetgebruikers die hem sinds het begin van zijn relatie met Isa Pantoja bekritiseren, omdat hij geen inkomen heeft.

Lees ook: Zorgen over gewichtsverlies Survivors 2023-kandidaat Ashraf Beno

Manuel Cortés, de neef van Isa Pantoja, stapte onlangs uit de competitie wegens een klein gezondheidsprobleem. Cortés en Beni hadden een aantal ernstige aanvaringen tijdens de show. Na zijn terugkeer in Spanje werd Manuel herenigd met zijn nicht Isa op de set van de show. De verloofde van Asraf Beno nam het voor hem op.

Lees ook: Asraf Beno neemt deel aan Survivors 2023

Het einde van het Supervivientes-avontuur komt steeds dichterbij. De deelnemers halen het beste uit hun laatste dagen op de stranden van Honduras, voordat ze terugkeren naar Madrid om deel te nemen aan de grote finale, waar de winnaar van de 200.000 euro zal worden onthuld. In afwachting van dat moment gaan de overblijvende kandidaten Adara Molinero, Alma Bollo, Artùr Dainese, Asraf Beno, Bosco Blach en Jonan Wiergo door met hun gezamenlijk avontuur.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team