Zoeken

Asraf Beno neemt deel aan Survivors 2023

25 februari 2023 - 10:00 - Cultuur

©

Asraf Beno neemt in Spanje deel aan het televisieprogramma ’Survivors 2023’. De Spaanse Marokkaan nam in het verleden al deel aan verschillende realityshows, waaronder ’GH VIP 6’ waar hij zijn verloofde Isa Pantoja leerde kennen.

Het reality-tv-programma ’Survivors 2023’ zal binnenkort in Honduras van start gaat. De 27-jarige Marokkaan, die binnenkort met de Spaanse influencer Isa Pantoja gaat trouwen, was in het verleden al kandidaat voor het programma maar was niet geselecteerd om medische redenen. Hij was toen niet in staat om de extreme omstandigheden van de expeditie aan te kunnen. Deze keer heeft hij de medische tests wel doorstaan en staat zijn naam op de lijst van officiële kandidaten van het programma, volgens Lecturas.

Lees ook: Huwelijk Isa Pantoja met Marokkaanse verloofde veroorzaakt familieruzie

Asraf en Isa zijn al vier jaar samen. De twee ontmoetten elkaar in 2018 tijdens hun deelname aan ’GH VIP 6’ en zijn ouders van een zoontje. Ze hebben een moeilijke relatie vanwege de spanningen met hun ouders die tegen hun huwelijk zijn.

Lees ook: Isabel Pantoja en Marokkaanse verloofde niet gehaast om te trouwen

Het jong koppel zou oorspronkelijk in Marokko trouwen maar moest het feest uitstellen vanwege de coronapandemie. De bruiloft zal nu waarschijnlijk plaatsvinden in Cádiz waar ze wonen, na de terugkeer van Asraf Beno van ’Survivors 2023’. De jonge Marokkaan heeft al deelgenomen aan ’La casa fuerte’, ’Ya es mediodía’ of nog ’Fiesta’ en is ook model.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team