Zoeken

Zorgen over gewichtsverlies Survivors 2023-kandidaat Ashraf Beno

28 maart 2023 - 21:00 - Cultuur

©

Een aantal weken na zijn aankomst op het eiland Cayos Cochinos in Honduras voor de realityshow "Survivors 2023", is de Marokkaanse deelnemer Achraf Beno bijna onherkenbaar. De 27-jarige vriend van de Spaanse celebrity Isa Pantoja is veel afgevallen, heeft een bruinere teint, een ruige baard en langer haar.

Honger, muggenbeten, slaapgebrek en veel blootstelling aan de zon hebben de lichaamsbouw van de Survivors 2023-deelnemer Ashraf Beno ernstig aangetast. De transformatie van het model is zeer duidelijk in vergelijking met de andere deelnemers. Het vriendje van Isa Pantoja is de afgelopen weken beroemd geworden, met name omwille van zijn vermogen om vreugdevuren te maken, wat hem de bijnaam Vuurkoning opleverde, maar ook vanwege zijn slechte relatie met zanger Manuel Cortés.

Lees ook: Asraf Beno neemt deel aan Survivors 2023

Het team van de realityshow plaatste foto’s van Ashraf Beno op Instagram, voor en na een maand in Honduras. De foto’s spreken voor zich, de Marokkaan is letterlijk gesmolten en toont nu een zeer slanke taille en zichtbare buikspieren. Veel bruiner, met een borstelige baard en langer haar, het gewichtsverlies van de vriend van Isa Pantoja is zeer opmerkelijk.

Lees ook: Huwelijk Isa Pantoja met Marokkaanse verloofde veroorzaakt familieruzie

Op het eiland beperken de kandidaten zich tot vis, rijst, kokosnoot en bepaalde vruchten. Een gedwongen dieet dat zijn tol heeft geëist op het lichaam van Ashraf Beno. De Marokkaan werd eerder al eens afgewezen wegens een fysieke ongeschiktheid, vastgesteld na medische tests om er zeker van te zijn dat hij de extreme omstandigheden van het avontuur aankon.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team