Zoeken

Survivors 2023: Achraf Beno is favoriet en kan 200.000 euro winnen

30 juni 2023 - 21:00 - Cultuur

©

Achraf Beno, één van de deelnemers van Spaanse reality-show Survivors, is nog maar een stap verwijderd van de finale. De Marokkaanse verloofde van Isa Pantoja, zal het, als hij de finale behaalt, opnemen tegen Bosco.

Achraf Beno heeft een moeilijke tijd gehad op het eiland Cayos Cochinos in Honduras, maar met de steun van zijn naasten en fans maakt hij nu kans op een overwinning. De Marokkaan moest het opnemen tegen vrijwel alle andere kandidaten, beginnend met de Bollo broers, maar ook tegen Adara en Jonan, die hij als vrienden beschouwde.

Lees ook: Isa Pantoja en Achraf Beno bereiden hun huwelijk voor

Isa Pantoja’s verloofde toonde veerkracht en grote fysieke en mentale kracht, wat hem hielp de moeilijkste uitdagingen te overwinnen. Veel kijkers vinden dat Achraf Beno de titel van Survivors 2023 en de prijs van 200.000 euro verdient.

Lees ook: Isa Pantoja en Achraf Beno bereiden hun huwelijk voor

Naast zijn verloofde Isa, heeft Beno de steun van de journaliste Mercedes Milá, die er volledig van overtuigd is dat hij de winnaar van de realitywedstrijd zal worden. "Ik weet al wie de winnaar is van ’Survivors 2023’, ik hoef niet meer te kijken", verklaarde ze na één van de laatste uitdagingen die door Beno werd gewonnen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team