Zoeken

Isa Pantoja en Achraf Beno bereiden hun huwelijk voor

26 april 2023 - 11:00 - Cultuur

©

Het huwelijk van Isa Pantoja en Achraf Beno moest in juni 2020 vanwege de coronascrisis uitgesteld worden, maar nu kan het eindelijk plaatsvinden. De dochter van Isabel Pantoja is bezig met de voorbereidingen van het huwelijk, terwijl haar Marokkaanse verloofde deelneemt aan Survivors 2023.

Na een relatie van vier jaar bereiden zangeres Isa Pantoja en televisiepersoonlijkheid Ashraf Beno hun huwelijk voor. Het koppel moest hun trouwplannen in juni 2020 annuleren wegens de Covid-19 pandemie. In een interview met Conexión Honduras vertrouwde Isa toe dat ze zich voor 100% inzet voor de voorbereidingen van haar huwelijk. Het koppel besloot de locatie en de datum te wijzigen. Aanvankelijk was het huwelijk gepland voor oktober, maar het zal nu plaatsvinden in september, kondigde de zus van entertainer Kiko Rivera aan, zonder details te geven over de datum.

Lees ook: Zorgen over gewichtsverlies Survivors 2023-kandidaat Ashraf Beno

Voor de locatie van het feest koos het koppel aanvankelijk voor Marokko en daarna voor Andalusië, maar het huwelijk zal uiteindelijk in Madrid plaatsvinden. "We gaan het in Madrid doen. Ik ga het in Madrid doen, want als ik de evenementen over zie, zullen veel mensen uit Andalusië niet komen, dus de meesten zullen uit Madrid komen," verklaarde Isa Pantoja. De dochter van de beroemde Spaanse zangeres Isabel Pantoja vertelde ook dat haar moeder en haar nicht Anabel Pantoja onder de genodigden worden verwacht op de bruiloft, maar niet haar oom, Agustín Pantoja.

Lees ook: Huwelijk Isa Pantoja met Marokkaanse verloofde veroorzaakt familieruzie

De andere gasten worden in overleg met haar verloofde gekozen. "Ik zal met Achraf moeten praten over de Survivors situatie", zei ze, verwijzend naar haar neven Manuel Cortés en Alma Bollo, die ook aan de realityshow deelnemen, maar geen goede relatie hebben met de Marokkaan.

Bladna.nl