Zoeken

La Mamounia gekroond tot beste hotel in Noord-Afrika

7 oktober 2022 - 13:00 - Marokko

©

Meer goed nieuws voor de Marokkaanse hotelindustrie. Het Mamounia Palace is zojuist verkozen tot beste hotel van Noord-Afrika in 2022.

Het prestigieuze Amerikaanse reismagazine Conde Nast Traveler heeft zojuist de lijst van luxehotels voor dit jaar bekendgemaakt. La Mamounia is daarin uitgeroepen tot beste hotel in Noord-Afrika.

Lees ook: La Mamounia krijgt een nieuwe look

Duizenden lezers van het magazine beantwoordden de jaarlijkse vragenlijst en plaatsten La Mamounia op de eerste plaats, met een bijna perfecte score van 98,79/100, aldus de directie die verheugd is over deze nieuwe erkenning.

Lees ook: La Mamounia in top 5 meest fotogenieke kuuroorden ter wereld

Conde Nast geeft aan dat het hotel zijn leiderschapspositie in het luxe hotelwezen in Marokko en daarbuiten te danken heeft aan de voortdurende inspanningen die geleverd worden, zoals de prachtige renovatie in 2020 en partnerschappen in de catering die passen in de constante zoektocht naar perfectie. De nieuwe prijs beloont al deze inspanningen, maar ook de inzet en betrokkenheid van de 650 mensen die voor dit vlaggenschip hotel werken, aldus het tijdschrift.

Bladna.nl