Zoeken

Larissa moet door coronacrisis zonder haar Marokkaanse man bevallen

2 januari 2021 - 12:40 - Wereld

©

Twee jaar geleden leerde Larissa Wadie kennen tijdens een vakantie in Marokko. Ze raakte onverwacht zwanger en trouwde met haar vriend, maar door de coronacrisis kan hij niet naar Nederland reizen en mist hij de bevalling.

Er was aan Larissa gezegd dat zwanger worden zeer moeilijk zal zijn, omdat ze cystes heeft op haar eierstokken. "Ze zeiden: kinderen krijgen wordt gewoon heel lastig. Vanaf dat moment hebben we niks meer gebruikt".

Larissa is pas achttien als ze onverwachts zwanger raakt van haar eerste kindje, in het begin reisde ze heen en weer tussen Nederland en Marokko, maar uiteindelijk besloten ze om te trouwen en samen te wonen, maar dan liefst in Nederland waar Larissa een beter leven ziet voor haar dochtertje.

Haar Marokkaanse man Wadie kwam door de coronacrisis vast te zitten in Marokko en kon dus ook niet bij de bevalling aanwezig zijn. "Hij heeft nog niet eens het hartje gehoord. Je wil gewoon samen zijn", zegt Larissa. Het is een spannende periode en er is ook niet meteen perspectief voor de kersverse moeder, die geen idee heeft wanneer ze Wadie weer kan zien. "Ik ben wel gewoon alleen, en hij mist alles", vertelt Larissa in Linda.

In een update laat Larissa weten dat het gezin inmiddels herenigd is. Wadie heeft eindelijk een visum gekregen om naar Nederland te komen. "Het is heel fijn om nu alles samen te doen en niet meer alleen te zijn", vertelt Larissa op beeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team