Zoeken

Koning Mohammed VI feliciteert Aziz Akhannouch

11 maart 2022 - 19:40 - Marokko

©

Premier Aziz Akhannouch is na zijn herverkiezing aan het hoofd van de RNI-partij, door Koning Mohammed VI gefeliciteerd.

In zijn bericht feliciteert Koning Mohammed VI het regeringshoofd voor zijn herverkiezing tijdens het 7ᵉ nationaal congres van de Nationale groepering van Onafhankelijken (RNI). "We verheugen ons erop u te kunnen feliciteren voor het hernieuwde vertrouwen in uw persoon door de leden van de partij, als erkenning voor uw vruchtbare partijdige actie", aldus de Koning.

Lees ook: "Akhannouch ga weg": RNI verdedigt regeringsleider

"Uw menselijke kwaliteiten en competentie, naast uw gevoel van verantwoordelijkheid en gehechtheid aan de constanten en heilige waarden van de natie, zullen ongetwijfeld de basis vormen van uw succes bij het uitvoeren van uw missie binnen de partij", vervolgt de monarch in zijn bericht.

Lees ook: Marokko: RNI komt met economisch programma van 270 miljard dirham

Via Aziz Akhannouch feliciteert Koning Mohammed VI ook alle leden van de RNI-partij. De Marokkaanse miljardair werd tijdens het nationaal congres van de RNI op 5 en 6 maart in Rabat herverkozen. De partij heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om haar steun te herhalen aan alle initiatieven die kunnen bijdragen tot economisch herstel.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team