Zoeken

Juventus en AC Milan hebben belangstelling voor Hakim Ziyech

14 februari 2021 - 14:00 - Sport

©

De Marokkaans international Hakim Ziyech heeft moeite om zich aan te passen bij Chelsea. Volgens de laatste berichten volgen AC Milan en Juventus met veel aandacht de situatie van de Marokkaanse international bij de Britse club.

De 27-jarige Hakim Ziyech kwam afgelopen zomer van Ajax over naar Chelsea FC, maar ondanks een veelbelovende start heeft hij zijn draai nog steeds niet helemaal gevonden. Tot dusver heeft hij twee doelpunten gescoord en gaf hij vier assists in 19 wedstrijden, waarvan 11 in de liga.

Thomas Tuchel, nieuwe coach van Chelsea, heeft Ziyech weggelaten uit de laatste drie Premier League-wedstrijden. Het lijkt erop dat hij de voorkeur geeft aan andere spelers.

Volgens het Italiaanse medium Calciomercato hebben zowel Juventus als AC Milan belangstelling voor Ziyech. Beide clubs zouden in de zomer een poging willen wagen om de Atlas Leeuw te contracteren. Er wordt gesproken over een huurdeal met optie tot koop, al is het nog maar de vraag of Chelsea dat ziet zitten. Veel zal afhangen van de prestaties van Ziyech in de komende weken en maanden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team