Zoeken

Chelsea en Atletico Madrid bespreken transfer Hakim Ziyech

11 maart 2021 - 17:50 - Sport

©

Het vertrek van Marokkaans international Hakim Ziyech bij Chelsea lijkt steeds onvermijdelijker te worden, zeker gezien zijn behandeling door de Duitse coach Thomas Tuchel, die onlangs de Engelse club onder zijn hoede heeft genomen. Atletico Madrid zou de volgende bestemming van de Atlas Leeuw kunnen zijn, aangezien de club reeds een poging heeft ondernomen om hem over te nemen.

Verschillende media melden dat de sportdirecteur van Atletico Madrid, Andrea Berta, contact zou hebben gelegd met de zaakwaarnemer van Hakim Ziyech om onderhandelingen te beginnen over een mogelijke transfer van de Marokkaanse speler, die er de laatste weken slecht aan toe is.

Ziyech is herhaaldelijk op de bank gezet en heeft in recente wedstrijden voor Chelsea niet naar verwachting gepresteerd. De Atlas Leeuw heeft de laatste wedstrijden niet strategisch sterk gespeeld, meldt Le360.

Weer aansterken bij een club waar zijn potentieel ten volle zal worden benut, zal een onvermijdelijke keuze gaan worden. Een meevaller voor Atletico Madrid. De Spaanse topclub had enkele weken geleden al interesse toonde in de Marokkaanse voetballer, alvorens in contact te treden met zijn zaakwaarnemer.

Vóór zijn overstap naar Chelsea werd Hakim Ziyech gezien als een belangrijke pion voor de club. Frank Lampard rekende op hem voor een doorbraak van het team. Hij kwam voor maar liefst 40 miljoen euro over van Ajax Amsterdam met een contract van vijf jaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team