Zoeken

Italiaanse interesse voor Hakim Ziyech

7 juni 2021 - 17:40 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech wil vertrekken bij zijn club Chelsea. Zijn vertrekwens is onder andere ingegeven door overweging van de Engelse club om een nieuwe topspits aan te trekken.

Het heeft er alle schijn van dat de Atlas Leeuw niet meer voorkomt in de plannen van de Duitse coach Thomas Tuchel die een voorkeur zou hebben voor spelers als Timo Werrner, Mason Mount, Kai Havertz en Christian Pulisic. Volgens de website CalcioMercato gaat Hakim Ziyech niet akkoord met een rol als reservespeler.

De Italiaanse voetbalwebsite meldt ook dat Napoli en AC Milan interesse hebben getoond om de Marokkaanse voetballer te verlossen uit de uitzichtloze situatie bij Chelsea. De Milanese club zou Ziyech graag aantrekken als vervanger voor de vertrokken spelers Samu Castillejo en Brahim Diaz. De nieuwe coach van Napoli, Luciano Spalletti, heeft laten weten dat hij graag Ziyech in Zuid-Italië wil verwelkomen, in het geval dat Lorenzo Insigne of Hirving Lozano overstappen naar een andere club.

De Engelse club zal naar verwachting meewerken aan een transfer van Hakim Ziyech als er een club is die voldoet aan de wensen van Chelsea en de Marokkaanse international.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team