Zoeken

Israëlische minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked in Marokko

20 juni 2022 - 17:00 - Marokko

©

In het kader van de uitbreiding van de betrekkingen tussen Marokko en Israël, is de Israëlische minister van Binnenlandse Zaken Ayelet Shaked vandaag in het koninkrijk voor een werkbezoek.

Het bureau van minister Ayelet Shaked meldt dat de bewindsvrouw tijdens haar bezoek verschillende prominenten zal ontmoeten, waaronder haar ambtgenoot Abdelouafi Laftit, minister Nasser Bourita van Buitenlandse Zaken en de minister van Economie en Financiën.

Lees ook: Israël zoekt verpleegkundig personeel in Marokko

Ayelet Shaked is ook van plan om tijdens haar bezoek met de Marokkaanse regering te praten over de totstandbrenging van een partnerschap waardoor Marokkanen naar Israël zullen kunnen reizen om in de bouw en de gezondheidszorg te werken.

Lees ook: Opening Marokkaanse ambassade in Israël nabij

Na de hervatting van de betrekkingen tussen de twee landen zijn op vele gebieden belangrijke resultaten geboekt door de ondertekening van diverse overeenkomsten en partnerschappen. Het hoogtepunt van al deze diplomatieke inspanningen zal de opening zijn van de Marokkaanse ambassade in Israël aan het eind van deze zomer. Dit zal plaatsvinden ter gelegenheid van een officieel bezoek van minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team