Zoeken

Mohamed Ihattaren bedreigd na daten meisje?

1 augustus 2022 - 19:00 - Sport

©

De afwezigheid van voetballer Mohamed Ihattaren bij Ajax zou volgens verschillende media te maken hebben met "een ernstig veiligheidsrisico vanuit het criminele milieu". De speler zelf zegt dat dit niet klopt en de Amsterdamse club meldde eerder dat Ihattaren niet fit is en daarom thuis zit.

De Telegraaf schreef dat Ihattaren een relatie heeft met een jonge vrouw die afkomstig is uit de omgeving van Utrecht, waar hij ook woont. De relatie zou uitgelekt zijn en de familie van de vrouw zou de Ajax-speler naar aanleiding daarvan bedreigen in zijn privésfeer. Volgens de politie zouden de bedreigingen vanuit criminele hoek afkomstig zijn.

Lees ook: Ihattaren slachtoffer van ’bedreigingen en intimidatie’

De speler, zijn team en de politie hebben vervolgens besloten dat Ihattaren voor eigen veiligheid niet meer bij Ajax zou trainen en publieke plekken en evenementen zou vermijden. De politie en Ajax willen om privacyredenen niets kwijt over de situatie en De Telegraaf kon geen contact krijgen met de zaakwaarnemer van de speler.

Lees ook: Overlijden vader was aanleiding voor instorting Ihattaren

Ihattaren heeft via een Instagram-story laten weten dat de verhalen die in de media circuleren niet kloppen. "Wat kan ik soms toch om de media lachen", reageert de 20-jarige voetballer. En ook Najwa Ihattaren, de zus van de voetballer, liet zondagavond via sociale media al weten dat de familie "niks te maken heeft met criminaliteit en de bedreigingen". Ze wenst haar broer beterschap en stelt dat niet iedereen alles moet geloven: "Healthy en soon back little brother, we are fine. Geloof niet alles".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team