Zoeken

Real Madrid wil Achraf Hakimi kopen

10 januari 2023 - 12:00 - Sport

©

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez heeft Achraf Hakimi, de 24-jarige sterspeler van PSG, aangewezen als de ideale rechtsback om Dani Carvajal te vervangen, die de laatste jaren niet meer zo fit is.

Achraf Hakimi is uitgegroeid tot één van de beste rechtsbacks ter wereld na een opmerkelijke carrière bij Borussia Dortmund, Inter Milan en momenteel bij PSG. Ook zijn prestaties op het WK in Qatar bleven niet onopgemerkt. De jonge speler hielp het Marokkaans elftal hielp om de halve finale te bereiken en zo geschiedenis te schrijven in het wereldvoetbal.

Lees ook: Achraf Hakimi geeft elke maand 100.000 euro aan zijn moeder

Real Madrid voorzitter Florentino Perez is onder de indruk van de prestaties van de Marokkaanse international en is vastbesloten Hakimi terug te halen naar de club waar hij is opgeleid. Perez beseft ook dat de transfer niet gemakkelijk zal zijn, ten eerste vanwege de slechte relatie tussen Real Madrid en PSG en ten tweede omdat het contract van Hakimi bij de Parijse club loopt tot 2026.

Lees ook: Mbappe wil enkel naar Real Madrid als Achraf Hakimi meegaat

Florentino Perez zou Hakimi via Kylian Mbappé kunnen kopen. De Franse spits, die wordt gevolgd door Real Madrid, heeft de transfer van de Atlas Leeuw als voorwaarde gesteld om zich tijdens de zomerstop bij Real aan te sluiten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team